Elérhetőségek

Cím:
Stöckl tanya
Budapest
1142
Magyarország
Mobiltelefon:
+36 20 922 4075

Kapcsolat űrlap

Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Sok-sok szeretettel

allat szeretet
A család több, mint öt évtizeden át foglalkozott kutyatartással és tenyésztéssel, egész életvitelünk a kutyapanzió, a kutya tenyésztés, az állatokról való gondoskodás körül forgott és forog ma is. Ez számunkra nem csak "cukiság", ez a hivatásunk.

Egyedi kívánságok teljesítésével

egyedi kivansagok
Valamilyen különleges kívánsága van? Mondja el bátran! Ha kutyája különleges bánásmódot, különleges táplálást, esetleg gyógyszeres kezelést igényel, mi készséggel eleget teszünk minden kívánságának: Ez a dolgunk!

Extra szolgáltatásokkal

extrak

Amíg Ön utazik, nyaral, mi szívesen képezzük a kutyáját — vagy ha kívánja, akár kicsinosíttatjuk, rendbehozzuk egy kis kozmetikával!

Kellemes környezetben

kellemes kornyezet
A repülőtértől 20 percre, három oldalról erdővel körülvett, 1000 négyszögöl alapterületű, bekerített, parkosított területen található az Óriás Kutyapanzió Kisállat Hotel***** A cicapanzió egy kifejezetten erre a célra épült kőépületben kialakított 4-5 m2-es, fűtött, bútorozott, külön szobákkal várja kedvencét egész évben!

Magas szakmai felkészültséggel

szakmai felkeszultseg
Minden szükséges, tartástechnológiai, takarmányozási, higiéniai, etológiai ismeretekkel felvértezve gondoskodunk a vendégeinkről. Az állatorvosi felügyeletet közvetlenül a megyei tiszti főállatorvos látja el, ami egy ellenőrzött garanciát jelent arra, hogy kedvence a legjobb kezekben van.

Teljes biztonsággal

biztonsagos
Kutyapanziónkban állandó, 24 órás személyes felügyelet van. Minden vendégünknek saját, külön kennelt, szobát biztosítunk, és futtatás közben sem engedjük össze őket, hogy teljesen kizárjuk bármilyen sérülés vagy fertőzés kockázatát. 

Garancia a biztonságra

kutyapanzio-garancia

Vendégeink biztonságát a Generali garantálja.

Olvasson véleményeket!

kutyapanzio-referenciak

Adatai is biztonságban


gdpr-logo